Balkansko prvenstvo spet v Ljubljani

Zadnji konec tedna v septembru, natančneje 28. in 29. 9. 2018 se bodo najboljši squashisti in squashistke Balkana zbrali na Balkanskem prvenstvu v Ljubljani. Prvenstvo bo potekalo v štirih kategorijah (člani, članice, mladinci in mladinke do 19 let), v prav vseh pa imamo dobre možnosti, da posežemo po najvišjih mestih. Kot se spodobi, bosta slovensko vrsto vodila članska državna prvaka Martin Mošnik in Sara Rojnik, poleg njiju pa bodo na prvenstvu tudi ostali najboljši člani, članice in mladinci.

Poleg naših se bodo prvenstva udeležili še igralci iz Romunije, Bolgarije, Hrvaške in Srbije. Najnevarnejši našim bodo Hrvati, za katere bodo med drugimi nastopili Martin Kegel, Manuel Fistonić v moški ter Paulina Radoš in Josipa Peršun v ženski konkurenci. Poleg njih se lahko v boj za medalje pri moških vmeša še Romun Vasile Hapun.

Seveda pa je squash izredno nepredvidljiv in že rahlo nihanje dnevne forme lahko karte temeljito premeša. Vsekakor nas ta konec tedna čaka obilo zanimivih in razburljivih tekem.

Več informacij: btc.squash.si


Post Tags:

Add a Comment

You must be logged in to post a comment.SQUASHSITE
http://www.squashsite.co.uk

SQUASHPLAYER
http://www.squashplayer.co.uk

SQUASHTALK
http://www.squashtalk.com

SQUASH MAGAZINE
http://www.squashmagazine.com

PSA Live
http://www.psalive.tv

ESF
http://www.europeansquash.com

PSA
http://www.psa-squash.com

WISPA
http://www.wispa.net